Do you have any additional questions, suggestion, please leave you tel. number and we will call you back.Send
Automotive professionals register here free of charge!
Close
Registered users log in here

Gevraagd.nl is een product van Autoroute.EU. Via de taxatie-pagina’s van gevraagd.nl komt u direct in contact met de actief inkopende Collega’s.

Het enthousiaste team van Autoroute.EU volgt pro-actief de markt- en bedrijfsontwikkelingen in de autobranche, en brengt de gegevens van meer dan 7.500 Collega’s in kaart. Met deze know-how brengen wij de Collega's uit de autobranche bij elkaar, dit doen we via Collega-Mail. In Collega-Mail vindt u occasions tegen handelsprijzen in de rubriek ‘Aangeboden’, en in de rubriek ‘Gevraagd’ vindt u Collega’s die specifieke occasions te koop vragen.

De Collega’s die doorlopend specifieke merken te koop vragen, vindt u met een eigen taxatie-pagina op Gevraagd.nl. Zij betalen ervoor om met u in contact te komen. En vanzelfsprekend zien wij er op toe dat u gerenommeerde partijen aantreft.

Via Gevraagd.nl bent u dus via de taxatiepagina’s verzekerd van gemotiveerde, deskundige Collega's die reële handelsbiedingen doen. Voor elk merk is er een eigen taxatie-pagina, via welke u gratis taxaties kunt opvragen.

De voordelen van Gevraagd.nl op een rij:

• informatie over de actief inkopende Collega’s
• direct contact met deze Collega’s
• taxaties zijn geheel gratis
• reëele handelsbiedingen, geen theoretische waarden

Wanneer u een occasion ter taxatie wilt aanbieden, kunt u als volgt een Collega benaderen die een reëel bod zal uitbrengen:

U kiest op 'Overzicht taxatie-pagina’s' het merk of specialisme van uw keuze. U komt dan rechtstreeks op de taxatie-pagina waar uw Collega dergelijke occasions te koop vraagt. Op deze pagina vindt u de voorwaarden waar uw occasion aan moet voldoen om getaxeerd te kunnen worden. Wanneer uw occasion aan de voorwaarden voldoet, kunt u kiezen op welke manier u uw auto ter taxatie wilt aanbieden:

  • Via het Online Taxatieformulier. U vult hier rechtstreeks op de pagina het taxatieformulier in. Uw formulier wordt per email verstuurd naar de betreffende merkspecialist, nadat u op de knop ‘verzenden’ heeft geklikt.
     
  • Via het Fax Taxatieformulier. Print het formulier uit, en fax het ingevulde exemplaar naar de betreffende merkspecialist.

Wanneer u een occasion ter taxatie aanbiedt kunt u een reëel bod van gespecialiseerde Collega’s verwachten.

Wilt u zelf doorlopend occasions te koop vragen aan uw 7.500 Collega’s? Via een taxatie-pagina profileert u uw bedrijf als dè partij waar uw Collega’s moeten zijn wanneer zij een occasion van uw merk of specialisme te koop aanbieden.

Naast een goed instrument om uw inkoop verder te optimaliseren is uw aanwezigheid op de gevraagd.nl-website natuurlijk de manier bij uitstek om alle Collega’s met uw bedrijf kennis te laten maken. Dagelijks worden namelijk 7.500 Collega’s geïnformeerd over uw taxatie-pagina via de rubriek ‘gevraagd’ in Collega-Mail.

De gevraagd.nl-websites zijn voorzien van een gestandaardiseerd online taxatie-systeem waarop Collega's hun te taxeren voertuig kunnen ingeven. Deze taxatie-gegevens komen vervolgens rechtstreeks bij u binnen.

Per merk of specialisatie wordt er slechts één gebruiker geïnstalleerd; elke gebruiker heeft dus het 'alleenrecht' voor betreffend merk. Dit telkens voor de periode van één jaar.

Vanzelfsprekend verwachten wij van elke partij die een gevraagd.nl-pagina in gebruik neemt dat elk taxatieverzoek met de passende aandacht wordt behandeld, dit uiteraard in het belang van allen.

De voordelen van een taxatie-pagina op een rij:


• direct contact met alle Collega’s in de branche
• taxaties afgeven zonder tussenkomst van anderen
• constant aanbod van in te kopen occasions
• 1 jaar lang dagelijks in de rubriek 'gevraagd' van Collega-Mail
• rechtstreekse link naar uw taxatie-pagina vanuit Collega-Mail
• opmaak en gebruik van de taxatie-pagina inbegrepen
Bemiddelt Autoroute.EU bij de taxaties?
Nee, wij van Autoroute.EU brengen de Collega's in de markt bij elkaar, dat is onze specialiteit. Het in- en verkopen van auto's laten we natuurlijk aan uzelf over.

Waarom is het aanvragen van taxaties gratis?
De Collega’s die doorlopend specifieke merken te koop vragen, vindt u op gevraagd.nl. Zij betalen ervoor om met u in contact te komen. En vanzelfsprekend zien wij er op toe dat u gerenommeerde partijen aantreft. Dus bent u verzekerd van gemotiveerde, deskundige Collega's die reële biedingen doen.

Zelf via gevraagd.nl uw inkoop optimaliseren?

Wilt u zelf doorlopend occasions te koop vragen aan uw 7.500 Collega’s klik hier voor meer informatie over het in gebruik nemen van de taxatie-pagina’s.

Opmerking over een taxatie?
Wanneer u denkt dat uw taxatie niet goed is overgekomen of u krijgt geen reactie op uw aanvraag, neem dan contact met ons op: gevraagd@Autoroute.EU