voorraad

Autoroute COLLEGA-MAIL

COLLEGA-MAIL is een krachtige in- en verkooptool en bevat gevraagd advertenties en een selectie van geadverteerde auto's uit VOORRAAD.

COLLEGA-MAIL wordt 5 maal per week verzonden aan ruim 11.000 Europese automotive professionals. Ontvangst ervan is volledig kosteloos voor alle abonnees en geregistreerd gebruikers en geschiedt afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur per email of fax.

Het plaatsen van een gevraagd advertentie of het adverteren van een auto vanuit VOORRAAD in COLLEGA-MAIL is voorbehouden aan Autoroute.EU abonnees en is met enkele muisklikken geregeld.

Aanmelden

Q & A

Wat is de kracht van COLLEGA-MAIL?

De kracht van COLLEGA-MAIL is het enorme bereik tegen minimale kosten. 5 maal per week wordt COLLEGA-MAIL verzonden aan ruim 11.000 geregistreerd gebruikers. Van deze ruim 11.000 geregistreerd gebruikers bevinden zich er 7.000 in Nederland en ruim 4.000 in de overige Europese landen.

Hoe kan ik adverteren in COLLEGA-MAIL?

Om te kunnen adverteren in COLLEGA-MAIL heeft u een INKOOP, VERKOOP of PRO abonnement op Autoroute.EU nodig. Binnen het INKOOP en VERKOOP abonnement is adverteren in COLLEGA-MAIL een optie van €. 8,= per advertentie. Binnen het PRO abonnement zijn de eerste 10 advertenties per maand t.w.v. €. 80,= bij het abonnement inbegrepen.

Hoe plaats ik een advertentie in COLLEGA-MAIL?

U plaatst een advertentie in COLLEGA-MAIL vanaf de website onder het tabblad "Mijn voorraad". Binnen uw eigen voorraad selecteert u de desbetreffende auto of u maakt handmatig een advertentie aan.

Van wie zijn de advertenties in COLLEGA-MAIL afkomstig?

De advertenties (aangeboden en gevraagd) in COLLEGA-MAIL zijn afkomstig van merkdealers, merkspecialisten, universeel garagisten, leasemaatschappijen en autogroothandelaren.

Kan ik kiezen hoe ik COLLEGA-MAIL wil ontvangen?

Ja, u kunt op de website onder het tabblad "Mijn instellingen" aangeven of u COLLEGA-MAIL per fax of email wilt ontvangen.

Zijn er kosten verbonden aan de ontvangst van COLLEGA-MAIL?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan de ontvangst van COLLEGA-MAIL. Alle abonnees en geregistreerd gebruikers ontvangen COLLEGA-MAIL volledig kosteloos.

Ik heb een specifieke vraag over COLLEGA-MAIL, maar kan het antwoord niet vinden?

Stuurt u alstublieft een email met uw vraag naar info@autoroute.eu. Binnen 24 uur zullen wij uw vraag beantwoorden.

Automotive-professional? Autoroute.EU biedt u het grootste B2B aanbod van Nederland!

Some of our advertisers