voorraad

Autoroute AUTO-ALARM

AUTO-ALARM alarmeert u direct zodra een gebruikte auto (personen- of bedrijfswagen), die aan uw selectiecriteria voldoet, geadverteerd is in VOORRAAD of 24H CARDROPZ.

Selectiecriteria kunnen zijn: merk, model, carrosserie, brandstof, transmissie, kilometerstand, prijs, bouwjaar of een combinatie hiervan. Het instellen van AUTO-ALARM is uiterst eenvoudig. Stel in de zoekmachine van VOORRAAD uw selectiecriteria samen en leg met een druk op knop uw AUTO-ALARM vast. De APP kent een vergelijkbare eenvoudige manier om uw AUTO-ALARM in te stellen. 

U kunt tot maar liefst 50 AUTO-ALARM's instellen. De alarmeringen worden per email en/of pushbericht aan u verzonden. Het instellen en ontvangst van AUTO-ALARM is voor alle abonnees en geregistreerd gebruikers volledig kosteloos.

Aanmelden

Q & A

Wanneer alarmeert AUTO-ALARM mij?

AUTO-ALARM alarmeert u direct zodra een gebruikte auto, die aan uw selectiecriteria voldoet, geadverteerd is in VOORRAAD of 24H CARDROPZ.

Is het mogelijk het AUTO-ALARM alleen tijdens werkdagen te ontvangen?

Het AUTO-ALARM wordt alleen op werkdagen tijdens kantooruren verzonden.

Hoe kan ik een AUTO-ALARM instellen?

U stelt een AUTO-ALARM in door in de zoekmachine van VOORRAAD uw selectiecriteria samen te stellen en met een druk op de knop vast te leggen.

Kan ik een AUTO-ALARM ook via de APP instellen?

Ja, ook via de APP kunt u een AUTO-ALARM instellen. Kies in de APP het onderdeel AUTO-ALARM, selecteer uw criteria en leg met een druk op de knop uw AUTO-ALARM vast.

Kan ik kiezen hoe ik AUTO-ALARM wil ontvangen?

Ja, u kunt zelf in de APP of op de website onder het tabblad "Mijn instellingen" aangeven of u uw AUTO-ALARM per email of pushbericht wilt ontvangen.

Zijn er kosten verbonden aan AUTO-ALARM?

Nee, zowel de ontvangst als het instellen van AUTO-ALARM is voor alle abonnees en geregistreerd gebruikers volledig kosteloos.

Ik heb een specifieke vraag over AUTO-ALARM, maar kan het antwoord niet vinden?

Stuurt u alstublieft een email met uw vraag naar info@autoroute.eu. Binnen 24 zullen wij uw vraag beantwoorden.

Automotive-professional? Autoroute.EU biedt u het grootste B2B aanbod van Nederland!

Some of our advertisers