voorraad

Autoroute 24H CARDROPZ

24H CARDROPZ is een innovatief live in- en verkoopsysteem en bevat niet eerder geadverteerde auto's (personen- en bedrijfswagens) die d.m.v. een live-verkoopsysteem gekocht en verkocht worden. 24H CARDROPZ bevindt zich op een prominente plaats op de homepage.

Deze niet eerder geadverteerde auto's zijn rechtstreeks uit de markt afkomstig en kunnen uiterlijk 24 uur nadat ze in VOORRAAD zijn geadverteerd ook worden geadverteerd in 24H CARDROPZ. Na deze 24 uur is adverteren in 24H CARDROPZ niet meer mogelijk. Een auto in 24H CARDROPZ is dus altijd "kakelvers"!

Met het live-verkoopsysteem kunt u een bieding doen of d.m.v. de "Buy now for" knop direct de deal sluiten. Snelheid is geboden want een gebruikte auto wordt maximaal 24 uur geadverteerd in 24H CARDROPZ.

Na afloop van het live-verkoopsysteem ontvangen koper en verkoper elkaars contactgegevens, om zonder verdere (financiële) tussenkomst van Autoroute.EU het hoogste bod of de deal verder met elkaar af te stemmen.  

Aanmelden


Q & A

Ik ben inkoper. Wat is voor mij het grote voordeel van 24H CARDROPZ?

Voor u als inkoper is het grote voordeel van 24H CARDROPZ; de zekerheid dat alle in 24H CARDROPZ geadverteerde auto's rechtstreeks uit de markt komen. Deze auto's zijn niet eerder geadverteerd, ze zijn "kakelvers"!

Ik ben verkoper. Wat is voor mij het grote voordeel van 24H CARDROPZ?

Voor u als verkoper is het grote voordeel van 24H CARDROPZ; het interactieve live-verkoopsysteem. Met dit systeem kunnen kopers een bieding doen op uw auto of d.m.v. de “Buy now” knop direct de deal met u sluiten. Na afloop van 24H CARDROPZ ontvangen u en koper elkaars contactgegevens om zonder verdere (financiële) tussenkomst van Autoroute.EU het hoogste bod of de deal verder met elkaar af te stemmen.

Ik ben verkoper. Ben ik verplicht akkoord te gaan met het hoogste bod?

Nee, u bent niet verplicht akkoord te gaan met het hoogste bod. Wel ontvangen u en de hoogste bieder na afloop van het live-verkoopsysteem elkaars contactgegevens. Het is daarna aan uw beide om zonder verdere (financiële) tussenkomst van Autoroute.EU tot een deal te komen.

Hoe adverteer ik een auto in 24H CARDROPZ?

Tot uiterlijk 24 uur nadat u een auto heeft geadverteerd in VOORRAAD kunt u deze auto adverteren in 24H CARDROPZ. Met de APP voorziet u de auto van het INSPECTIERAPPORT en adverteert daarna deze auto met een druk op de knop in 24H CARDROPZ.

Zijn er kosten verbonden aan het adverteren in 24H CARDROPZ?

Om te kunnen adverteren in 24H CARDROPZ heeft u een VERKOOP of PRO abonnement nodig. Binnen het VERKOOP abonnement is adverteren in 24H CARDROPZ een optie van €. 16,= per auto. Binnen het PRO abonnement zijn de eerst 10 advertenties per maand t.w.v. €. 160,= bij het abonnement inbegrepen.

Zijn er kosten verbonden aan het bieden op of het kopen van een auto uit 24H CARDROPZ?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het bieden op of het kopen van een auto uit 24H CARDROPZ. 24H CARDROPZ is voor alle abonnees en geregistreerd gebruikers volledig kosteloos toegankelijk. Dit in tegenstelling tot veel autoveilingen, waar de koper van een gebruikte auto een fee moeten betalen.

Ik heb een specifieke vraag over 24H CARDROPZ, maar kan het antwoord niet vinden?

Stuurt u alstublieft een email met uw vraag naar info@autoroute.eu. Binnen 24 uur zullen wij uw vraag beantwoorden.

Automotive-professional? Autoroute.EU biedt u het grootste B2B aanbod van Nederland!

Some of our advertisers